Lindaci Viegas Batista de Carvalho a primit flori și dulciuri de la o persoană neidentificată pentru a sărbători ziua ei specială. Femeia în vârstă de 54 de ani a mâncat apoi ciocolata și la scurt timp a murit. Familia ei crede acum că a fost otrăvită, potrivit Mirror.

Femeia primise amenințări pe rețelele de socializare

Sora ei, Lenice Batista, a declarat că victima a început să se simtă rău după ce a mâncat ciocolata, cu ochii dați pe spate și brațele contractate.

Ea a adăugat că, atunci când au ajuns la spitalul din Rio de Janeiro, Brazilia, doamna Carvalho a fost declarată moartă- iar fiul ei, care a gustat și el ciocolata, a scuipat-o spunând că are un gust rău. 

Citește și: O îngrijitoare româncă a fost găsită fără suflare în locuința ei din Italia. Care a fost cauza decesului

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia primise amenințări pe rețelele de socializare înaintea incidentului.

Femeia primise amenințări pe rețelele de socializare înaintea incidentului.

[Sursa foto: Mirror]

Poliția investighează acum acuzațiile de otrăvire și se așteaptă ca o analiză a ciocolatei să fie finalizată în termen de 30 de zile. Rudele femeii au mai afirmat că aceasta a fost amenințată pe rețelele de socializare în perioada premergătoare incidentului.



Sâmbăta trecută, ea ar fi primit un apel suspect în care i se spunea că există o livrare pentru ea, așa că ar fi cerut ca pachetul să fie lăsat la magazinul iubitului ei. Doamna Carvalho a dus bomboanele de ciocolată la un salon de înfrumusețare, dar a refuzat să înceapă să le mănânce până când a stabilit un expeditor, relatează Daily Star.

Când l-a întrebat pe fostul ei soț, acesta și-a asumat responsabilitatea pentru trimiterea cadoului și Lindaci a mâncat o parte din ciocolată.
După moartea doamnei Carvalho, fostul soț a susținut că glumea când a spus că a trimis cadoul- iar sora victimei a spus că nu îl consideră suspect, deoarece fostul cuplu avea o relație bună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si