Close sidebar
Close sidebar

O femeie a murit in spitalul din Slatina dupa ce a fost plimbata intre sectii

Ce sanse mai are sistemul nostru sanitar ? O femeie a murit cu zile, in spitalul din Slatina, dupa ce a fost plimbata intre sectii. Vina e aruncata pe umerii doctorilor chiar de catre medicul legist, care a scos la iveala un lucru ingrozitor!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trei zile, prin trei sectii ale aceluiasi spital, femeia a fost plimbata ca de la Ana la Caiafa. Intr-o bataie de joc, spun rudele, fara ca vreun specialist sa-i faca investigatii amanuntite, care sa confirme ce batrana banuia.
Din cauza durerilor in piept, pensionara a fost dusa cu Ambulanta la spitalul din Corabia si redirectionata catre cel din Slatina. De acolo, medicii au trimis-o acasa, cu tratamentul in buzunar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Catalin Patru-director medical Spitalul Judetean Slatina: s-a facut o comisie de analiza a datei pacientei pentru a se vedea daca pe parcursul spitalizarii daca au fost respectacte protocoalele de diagnostic si tratament.

In urma plangerii facute de familie, la politie a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. In 2009, spitalul din Slatina a mai fost in centrul unui scandal, dupa ce un barbat a murit pe hol pentru ca un medic ar fi refuzat sa il consulte. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI