Close sidebar
Close sidebar

O femeie a murit si doi barbati au fost raniti in urma unui accident produs pe DN 2 (E 85), in judetul Buzau

O femeie a murit si doi barbati au fost raniti, joi dimineata, intr-un accident produs pe DN 2 (E 85), la Comisoaia, pe drumul dinspre Buzau spre Ramnicu Sarat. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, in urma accidentului, iar la ora transmiterii acestei stiri se circula pe un fir, alternativ.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), in zona localitatii Comisoaia din judetul Buzau.

Din primele date furnizate de purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu, accidentul s-a produs dupa ce un sofer de 59 de ani, din Ramnicu Sarat, care conducea un autoturism Ford, a intrat pe soseaua europeana de pe un drum lateral, fara a acorda prioritate. Masina a fost lovita de un autoturism Mercedes care circula de la Buzau spre Ramnicu Sarat si era condus de un ramnicean in varsta de 33 de ani.

Impactul a fost atat de puternic incat masina care a intrat de pe camp a fost distrusa. Ambii soferi au fost raniti, in timp ce o femeie de 56 de ani care se afla in prima masina a murit.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De asemenea, in urma testarii cu aparatul etilotest, in cazul soferului in varsta de 33 de ani a rezultat o concentratie alcoolica de 0.70 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In acest caz, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

In urma accidentului, traficul pe DN 2 (E 85), in zona Comisoaia, a fost blocat pe ambele sensuri. La ora transmiterii acestei stiri, circulatia se desfasoara pe un fir, alternativ, informeaza Centrul Infotrafic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI