Acest fenomen este unul extrem de rar și apare în urma „superfecundației heteropaternale”. Acest lucru se întâmplă atunci când ovulele sunt fertilizate, dar nu provin de la aceeași persoană sau când fecundarea fiecărui ovul are loc după două acte sexuale diferite.

Acest lucru i s-a întâmplat și unei femei din Xiamen, China, care a dat naștere unor gemeni cu tați diferiți. Atunci când soțul femeii a observat că bebelușii erau foarte diferiți, unul îi semăna perfect, iar celălalt deloc, și-a pus un semn de întrebare și a cerut un test ADN.

Rezultatul testului a confirmat ceea ce bărbatul bănuia, că este tatăl biologic doar al unuia dintre gemeni.

Citeste si: Are 49 de ani și a crezut luni bune că e însărcinată! Când a mers la spital s-a speriat de ce văzut pe ecranul ecografului! "A căzut cerul pe mine!"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Inițial, soția acestuia a încercat să falsifice rezultatul testului, însă, neavând încotro, a recunoscut că a avut o aventură extraconjugală de o noapte.

Bărbatul este hotărât să crească doar copilul care este al lui, refuzând cu tărie să se ocupe și de cel de-al doilea bebeluș.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si