Close sidebar
Close sidebar

O femeie a născut în ambulanța SMURD înainte de a ajunge la spital

O femeie din localitatea Măguri Răcătău a născut, vineri, în ambulanţa SMURD, asistată doar de paramedici, a informat ISU Cluj.

Laura Macovei,

O femeie a născut în ambulanța SMURD înainte de a ajunge la spital


DISTRIBUIE
acest articol

Echipajul SMURD de la Garda de Intervenţie Gilău a avut parte de o misiune memorabilă în localitatea Măguri Răcătău. În jurul orei 16:00, colegii noştri au fost solicitaţi să transporte la spital o femeie însărcinată în 40 de săptămâni, care resimţea deja contracţii.

Citeste si: VIDEO Zelenski, avertisment pentru toate țările din lume! Putin ar putea folosi armament nuclear

Paramedicii şi-au dat seama că o naştere este iminentă, aşa că au tras pe dreapta şi au asistat-o pe mămică ”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fetița este perfect sănătoasă

În cele din urmă, aceasta a născut în ambulanţă o fetiţă perfect sănătoasă, de două kilograme şi jumătate. Bucuroasă, mama a spus şi cum o va chema pe micuţă: Maria Georgiana ”, se mai arată în informarea ISU.

Citeste si: Nicolae Ciucă: Nu suntem în niciun fel de pericol să asigurăm uleiul comestibil necesar pentru consum

Mama şi fiica au fost preluate ulterior de o altă ambulanţă SMURD, ajungând în siguranţă la spital.

Am avut un echipaj minunat şi ne-am coordonat foarte bine. E cel mai natural şi frumos lucru care se poate întâmpla. O naştere înseamnă cercul vieţii. A fost de-a dreptul special ”, a declarat comandantul de echipaj, plutonierul adjutant Deak Francisc Claudiu, care, de-a lungul carierei sale, a mai asistat la trei naşteri în condiţii similar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI