O femeie a nascut in avion, cu trei luni mai devreme. Ce au facut pasagerii
O femeie din Filipine a nascut la bordul unui avion care zbura pe ruta Dubai-Filipine. Ea a fost ajutata de doua asistente care se aflau in avion, iar nasterea a decurs fara probleme.
Femeia era insarcinata in luna a sasea in momentul in care s-a urcat la bordul avionului.
Nu se astepta deloc ca in timpul zborului sa aiba vreo problema si, cu toatea acestea, la cinci oare de la decolare a inceput sa aiba contractii puternice.
Ea a alertat echipajul de la bordul aeronavei care apartine companiei Cebu Pacific Air, iar insotitoarele de zbor au intrebat daca se afla vreun doctor sau o asistenta la bord. S-a intâmplat ca doua asistente medicale sa fie la bordul avionului, iar acestea au ajutat-o pe femeie sa nasca.
Ceilalti pasageri chiar i-au dat haine de copil pentru a imbraca noul-nascut. Totodata, insotitoarele de zbor au spalat bebelusul cu apa minerala, iar apoi l-au dat mamei sale, care l-a tinut in brate restul calatoriei, scrie Libertatea.
“Pentru prima oara in viata mea, am vazut insotitoarele de zbor, care de obicei isi pastreaza calmul, usor panicate”, a povestit unul dintre pasagerii zborului, potrivit Mirror.co.uk.
Fetita a primit numele Heaven( Cer)  si a primit cadou din partea companiei zboruri gratuite pentru tot restul vietii.

Femeia era insarcinata in luna a sasea in momentul in care s-a urcat la bordul avionului. Nu se astepta deloc ca in timpul zborului sa aiba vreo problema si, cu toatea acestea, la cinci oare de la decolare a inceput sa aiba contractii puternice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Ea a alertat echipajul de la bordul aeronavei care apartine companiei Cebu Pacific Air, iar insotitoarele de zbor au intrebat daca se afla vreun doctor sau o asistenta la bord. S-a intâmplat ca doua asistente medicale sa fie la bordul avionului, iar acestea au ajutat-o pe femeie sa nasca. Ceilalti pasageri chiar i-au dat haine de copil pentru a imbraca noul-nascut. Totodata, insotitoarele de zbor au spalat bebelusul cu apa minerala, iar apoi l-au dat mamei sale, care l-a tinut in brate restul calatoriei, scrie Libertatea.

“Pentru prima oara in viata mea, am vazut insotitoarele de zbor, care de obicei isi pastreaza calmul, usor panicate”, a povestit unul dintre pasagerii zborului, potrivit Mirror.co.uk.Fetita a primit numele Heaven( Cer)  si a primit cadou din partea companiei zboruri gratuite pentru tot restul vietii.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si