Close sidebar
Close sidebar

O femeie a vrut să cumpere un copil dintr-un supermarket: „A spus că băiatul e perfect”

Femeia a fost arestată de oamenii legii.

Diana Bostan,

O femeie a vrut să cumpere un copil dintr-un supermarket: „A spus că băiatul e perfect”

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rebecca Lanette Taylor, o femeie din Texas, a vrut să cumpere un copil dintr-un supermaket. De asemenea, aceasta a insistat să ofere o sumă imensă, după ce ar fi analizat trăsăturile micuțului.

Femeia a fost arestată de oamenii legii

Femeia a fost arestată de oamenii legii și este acuzată de tentativă de vânzare sau cumpărare a unui copil. Taylor este cercetată pentru că pe data de 13 ianuarie a încercat să o convingă pe o mamă să-i vândă un copil de un anișor.

Bebelușul se afla în căruțul de cumărături al mamei, la casele automate ale supermarketului, în momentul în care mama lui a fost abordată de Rebecca Lanette Taylor.

„Taylor a spus că băiatul e perfect și că ea își dorea de mult să cumpere un copil”, au transmis autoritățile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Descoperire macabră pe Centura Bucureștiului: un cadavru care prezintă leziuni traumatice la membre şi lipsa unei porţiuni din scalp a fost găsit

Ce sumă de bani a oferit femeia

Potrivit primelor detalii, femeia se uitase atentă la trăsăturile copilașului și a insistat că vrea să ofere suma de 250.000 de dolari. Se pare că Taylor a fost vrăjită de ochii albaștri ai micuțului și i-ar fi spus mamei acestuia că are banii respectivi în mașină.

Speriată, mama micuțului i-a spus că nu vrea să-și dea bebelușul pentru nicio sumă din lume, iar nici toți banii nu ar convinge-o. Chiar dacă a rugat-o să o lase în pace, Taylor a urmărit-o până în parcare și ar fi insistat să-i ofere 500.000 de dolari pentru copilaș.

Citeste si: O femeie a decedat după ce medicii au refuzat să-i facă avort: „Au sânge pe mâini”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI