„Am avut incredere intr-o persoana pe care am crezut-o aproape de mine. Si anume, sotul meu, care s-a ocupat de toata strangerea de bani donati de dumneavoastra. Acesti bani nu au ajuns la mine”, povesteste disperata femeia.

Pentru Ramona, suma stransa a fost sansa la viata. Si Dumnezeu i-a ajutat, prin oamenii milostivi, care, cutremurati de drama familiei, au donat mai bine de o suta de mii de euro.

A plecat la o clinica din Franta, increzatoare ca se va salva de la moarte. La scurt timp, spune ea, a primit cea mai grea lovitura, poate mai cumplita decat vestea bolii odioase.

„De aproape doua luni, ma rog sa-mi transfere banii in contul meu personal, din Franta, unde fac tratamentul”.

Un om bolnav dupa bani. Asta da de inteles Ramona ca ar fi devenit sotul ei, imediat dupa ce ar fi pus mana pe suma donata. Il acuza ca nu ii da bani ca sa-si continue tratamentul si ca asteapta ca ea sa moara:  „Nu-ti mai da nimeni nicio sansa, intelegi? Nicio sansa nu-ti mai da”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mesajul Ramonei de pe patul de spital este sfasietor. Are nevoie de acei bani ca de aer. Cu atat mai mult cu cat medicii din Franta ii dau sperante.

„Vestea buna e ca noul tratament merge foarte bine, ma simt bine, iar doctorii sunt optimisti. In luna octombrie, e prevazut transplantul. Sora mea o sa fie donator.

„Asta e o aberatie, pentru ca mie mi-a zis la Iasi ca foarte putine sanse are”, sustine barbatul.

In fata acuzatiilor dure, Ciprian Ghinet se apara si scoate la inaintare o ipoteza naucitoare. „Ea este asigurata. doua persoane care se ocuoa cu asa ceva cu asigurari care au semnat fals in numele ei, in Franta. Eivor ca eu sa fac donatia, toti banii, in contul asta ca sa intre ei in posesia lor”.

Barbatul e convins ca Ramona a cazut in plasa unor infractori care se ocupa cu asigurarile false. Pe de alta parte, prietenul unui verisor de-al femeii vine cu o alta poveste. Sotul vrea sa puna mana pe banii ei, iar de curand, si-ar fi schimbat si masina. „Sunt numai niste aberatii. Nu e adevarat”.

Ciprian Ghinetz sustine ca, de fapt, tratamentul si transplantul Ramonei sunt gratuite. Va face transferul banilor, numai daca va primi acte doveditoare ca totul se face contracost. Altfel, va da inapoi toti banii donati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si