O tânără de doar 28 de ani din Italia, care a vrut să își schimbe viața și să se simtă mai bine în pielea ei, a murit după ce a suferit o operație pentru a pierde în greutate.

Anna Giuliano locuia în Oleggio, într-o comună din provincia Novara, Italia.

Citește și: Durere fără margini! O tânără româncă a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat. Mama femeii este îngenuncheată de durere: „Vreau să o văd pe fata mea!”

Cum s-a întâmplat tragedia?

Întâmplarea tragică s-a petrecut la data de 19 martie. Femeia fusese operată în urmă cu 11 zile până să moară, la institutul clinic Humanitas din Rozzao, unde a trebuit să revină apoi din cauza unei dureri mari de stomac. Femeia a murit la scurt timp, în spital.

„Humanitas exprimă profunde condoleanțe membrilor familiei pentru dispariția tinerei”, a transmis conducerea spitalului unde a murit tânăra.

Pacienta suferise o intervenție chirurgicală și fusese externată din unitatea spitalicească la data de 8 martie 2023, când susținea că se simt bine.

Citește și: Suferința cauzată de cancer a împins un britanic la sinuciderea asistată

Cu toate acestea, la o distanță de 11 zile, potrivit institutului, a fost internată la urgențe în stare critică și a fost supusă resuscitării și ulterior internată la terapie intensivă.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Procuratura din Milano investighează cazul, iar oamenii legii au dispus sechestrarea dosarelor medicale pentru a permite desfăşurarea cercetărilor necesare. Ancheta este în curs de desfăşurare, scrie  Il Messaggero.

Citește și: VIDEO- Incendiu violent în localitatea Iaslovăț. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale timp de 4 ore pentru a stinge flăcările

 O româncă a ars de vie, în timp ce pregătea micul dejun

O tânără mămică româncă, stabilită în  Italia, a lăsat goluri uriașe în inimile apropiaților ei. Ea a murit fulgerător, în propria casă. 

Se pare că o explozie i-a curmat viața Alinei Crenicean, o femeie în vârstă de 36 de ani. Tânăra mămică își întemeiase de ceva timp o familie alături de un italian.

Românca era stabilită în Sant'Urbano, în provincia Padova, când o explozie s-a produs în timp ce ea pregătea micul dejun.

Zgomotul puternic s-a auzit în întreg cartierul.

Citește și: VIDEO- Explozie la un apartament din Suceava. Un bărbat de 86 de ani a fost rănit

Până să ajungă pompierii la fața locului, soțul româncei, Michelangelo Negrello și fratele său au reușit să îi scoată din casă pe cei doi copii ai cuplului, de 9, respectiv 3 ani.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Copilașii și tatăl lor au fost găsiți în fața casei care după explozia incredibilă s-a făcut scrum. 

Trupul Alinei a fost scos și el din  locuința făcută scrum, dar, din păcate, carbonizat. Mama româncei a fost dărâmată de vestea șocantă, că fiica ei a murit.

Citește și: O mamă și-a ucis cu sânge rece ambii băieți, iar apoi s-a sinucis. Apropiații familiei nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest oribil: „Păreau complet normali, o familie fericită”

Din nefericire, trupul Alinei a fost scos din locuință carbonizat. Vestea că femeia a murit a dărâmat-o pe mama româncei:

„Arătați-mi fata! Vreau să o văd pe fata mea", striga mama Alinei în fața casei cuprinse de flăcări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si