O femeie de 33 de ani a fost găsită fără suflare în locuința sa. Autoritățile îl au ca principal suspect pe soțul femeii.

Oamenii legii au intervenit la fața locului și au constatat că și bărbatul este rănit.

Ce s-a întâmplat

Tânăra de 33 de ani locuia în municipiul Bistrița, iar condițiile morții sale sunt momentan neelucidate. Totul s-ar fi petrecut sâmbătă, pe 2 decembrie.

Citește și: VIDEO. Cine este Danielle Aloni, femeia cu origini românești eliberată de Hamas împreună cu fetița ei de 5 ani. Alți 20 de ostatici, eliberați sâmbătă

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud, potrivit news.ro

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii îl suspectează pe soțul femeii că ar fi responsabilul de crimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, care a fost găsit rănit, necesitând îngrijiri medicale.

Autoritățile fac cercetări pentru a lămuri circumstanțele în care s-a petrecut decesul femeii. Totodată, a fost sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Femeia ar fi fost înjunghiată

Din primele informații, potrivit observatorbn.ro, femeia ar fi fost înjunghiată. Sursa menționează că totul ar fi pornit de la o ceartă conjugală care ar fi degenerat ulterior. Cei doi soți s-ar fi rănit reciproc cu cuțitele, iar femeia a decedat. 

În urma crimei, soțul femeii ar fi postat la story pe o rețea de socializare fotografia cu femeia moartă și plină de sânge.

Citește și: O mamă a pledat vinovată că și-a ucis cei doi „copii minunați” într-un incendiu de mașină

Potrivit observatornews.ro, cei doi ar avea împreună doi copii, iar aceștia ar fi asistat la întreaga scenă terifiantă.

În baza sesizării la 112 s-a format o echipă complexă de cercetară formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, unde a fost ulterior indentificat cadavrul unei femei de 33 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si