Julia Anderson, din Ontario, Canada, s-a întors acasă după o seară cu fetele la care a exagerat cu băutura. 

Citește și: VIDEO- Ipostaza în care a fost surprinsă Vulpița, după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Tânăra este în culmea fericirii

După cum probabil am experimentat mulți dintre noi, după ce au băut „mai multă” votcă în acea noapte, tânăra de 36 de ani a leșinat când a ajuns acasă și atunci lucrurile s-au înrăutățit.

Verificând dacă totul este bine, mama Juliei, Sandra Anderson a intrat în camera ei și a devenit îngrijorată de felul în care era întinsă.

Citește și: Incredibil! O tânără s-a căsătorit cu ea însăși, apoi și-a anunțat divorțul, la câteva ore distanță: „Sunt insuportabilă!”

Julia era ghemuită pe pat și cu fața în jos și a trebuit să fie rostogolită pe o parte.

Câteva ore mai târziu, Julia s-a trezit și încă nu și-a putut mișca corect picioarele, care deveniseră incredibil de umflate, potrivit  Ladbible.com.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Julia a scăpat ca prin minune fără amputarea de picior

Ambulanța, chemată de urgență

Îngrijorată că ar avea ceva rupt la picior, Julia a țipat după mama ei și au chemat o ambulanță. După ce a fost verificată de medici, Julia a fost diagnosticată cu o afecțiune numită sindrom de compartiment, care, potrivit NHS, este cauzată de sângerare sau umflare într-un mănunchi închis de mușchi.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o prezentatoare TV se prăbușește în timpul emisiunii LIVE

Pentru a-și salva piciorul, a fost nevoită să facă dializă, o transfuzie de sânge și o operație de grefă de piele.

Și după trei ani, Julia încă se luptă să meargă corect.

Ce este sindromul compartimental

Sindromul compartimental este o afecțiune dureroasă care apare atunci când presiunea din interiorul mușchilor crește la niveluri periculoase.

Citește și: VIDEO- Alimentația sănătoasă: beneficii și sfaturi practice

Această presiune poate scădea fluxul sanguin, ceea ce împiedică hrana și oxigenul să ajungă la celulele nervoase și musculare. 

Două săptămâni la ATI

„Când am ajuns la spital, tot corpul meu era foarte umflat”, și-a amintit ea. „Sunt destul de slăbuță, am doar 60 de kilograme, pentru ei arătam ca o fată de 100 de kilograme.

„Le-am spus „băieți, eu nu arăt așa, ceva nu este în regulă”.

Citește și: A murit o celebră actriță de telenovele. Românii au văzut-o în multe seriale

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea a continuat: „Am fost imediat dusă la o intervenție chirurgicală, deoarece mușchiul meu se deteriora și elibera toxine în sânge, ceea ce făcea corpul meu să se umfle și rinichii să mi se blocheze. După prima intervenție chirurgicală, am fost două săptămâni la terapie intensivă legată de un dispozitiv pentru a drena lichidul, deoarece eram încă uriașă".

„Mă durea în mod constant. Imaginați-vă piciorul amorțit, dar acel sentiment de furnicături este de ori o mie, ca un șoc electric ascuțit pe picior.”

După cinci săptămâni de spitalizare, Julia s-a întors acasă, unde a mai rămas țintuită la pat încă trei săptămâni. Femeia încă se confruntă cu consecințele traumei până astăzi.

„Au trecut ani de zile, dar încă simt că piciorul meu este ușor amorțit tot timpul, m-am obișnuit așa”, a spus Julia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si