Georgina Condon, un make-up artist din Australia a fost diagnosticata cu talasemie cand avea 12 ani. Aceasta afectiune reprezintă, de fapt, o incapacitate a organismului de a produce hemoglobină care, în mod normal, ajută celulele roşii să distribuie oxigenul în toate celulele din corp. Un nivel scăzut al hemoglobinei duce, inevitabil, la apariţia anemiei. Transfuzia de sange reprezinta tratamentul de baza in cazul acestei afectiuni.
Doar ca Georgina prefera ca in locul transfuziei, sa primeasca sangele direct de la sursa. Cel putin o data pe saptamana femeia suge sangele prietenului ei Zamael, care isi provoca o rana, taindu-se cu lama pentru ca Georgina sa se poata hrani apoi.
Ea a inceput sa practice acest obicei cand avea 17 ani. Atunci a gasit prima persoana care a a fost de acord ca Georgina sa ii suga sangele.
De asemenea, femeia sufera si de dermatita solara si nu poata sa se expuna la soare.

Georgina Condon, un make-up artist din Australia a fost diagnosticata cu talasemie cand avea 12 ani. Aceasta afectiune reprezintă, de fapt, o incapacitate a organismului de a produce hemoglobină care, în mod normal, ajută celulele roşii să distribuie oxigenul în toate celulele din corp. Un nivel scăzut al hemoglobinei duce, inevitabil, la apariţia anemiei.

Transfuzia de sange reprezinta tratamentul de baza in cazul acestei afectiuni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Doar ca Georgina prefera ca in locul transfuziei, sa primeasca sangele direct de la sursa. Cel putin o data pe saptamana femeia suge sangele prietenului ei Zamael, care isi provoca o rana, taindu-se cu lama pentru ca femeia  sa se poata hrani apoi.

Ea a inceput sa practice acest obicei cand avea 17 ani. Atunci a gasit prima persoana care a a fost de acord ca Georgina sa ii suga sangele. De asemenea, femeia sufera si de dermatita solara si nu poata sa se expuna la soare, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si