O femeie în vârstă de 78 de ani din Missouri, cu antecedente de furturi bancare, a fost arestată miercuri pentru că a încercat să jefuiască o bancă din Pleasant Hill.

Citește și: Un român a crezut că o să de lovitura furând șapte sticle valoroase de șampanie. Bărbatul a fost prins în fapt de polițiști

Bonnie Gooch a fost încătușată și acuzată de furt de la o instituție financiară pentru presupusul jaf de la Goppert Financial Bank din ianuarie 2023, potrivit NY Post.

Cum a decurs jaful și cum a fost prinsă Bonnie Gooch 

Femeia a fost dată în căutare generală după ce angajații băncii au oferit descrierea persoanei care a plecat cu banii.

Ofițerii au văzut o mașină care se potrivea cu descrierea vehiculului suspect, furnizată de personalul băncii.

Mașina era condusă de o femeie în vârstă, la câteva sute de metri de bancă și au oprit-o.

Au găsit-o pe Bonnie Gooch la volan și dovezi în interiorul mașinii care au legat-o de jaful băncii, a spus poliția.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Evident că a fost o situație tensionată”, a declarat șeful poliției din Pleasant Hill, Thomas Wright, pentru FOX 4 News din Kansas City.

Bonnie Gooch, jefuitoare de băni la 78 de ani

Bonnie Gooch, jefuitoare de băni la 78 de ani

[Sursa foto: Twitter]

„Dar când descoperi că o femeie în vârstă iese din mașină și ea este cea care conduce vehiculul suspect, este puțin șocant”, a precixat ofițerul de poliție.

Gooch a fost arestată fără incidente. Septuagenara a fost acuzată și în trecut de jaf de bănci, potrivit postului TV local.

Câte jafuri are la activ bunicuța

În 2020, Bonnie Gooch, pe atunci în vârstă de 75 de ani, a fost arestată la Lee’s Summit pentru un alt furt de bancă și a fost ulterior condamnată.

La acea vreme, fiul ei a spus că mama lui „s-a îndepărtat de casă și a plecat furioasă, spunând că va jefui o bancă”, potrivit documentului judiciar citat de Fox 4.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Pedeapsa lui Gooch pentru acea crimă a fost una cu suspendare, iar ea a fost eliberată cu probațiune supravegheată, care a expirat în noiembrie 2021, a raportat presa.

În acel jaf, ca și în cel de miercuri, Bonnie Gooch a înmânat un bilețel casierilor băncii, a spus poliția.

Primul jaf al femeii, când avea 32 de ani

Ea a fost, de asemenea, condamnată pentru jaf de bancă pe când era mult mai tânără, conform plângerii penale din 2020.

În 1977, Gooch a fost găsit vinovată de un jaf de bancă în California. Ea ar fi avut în jur de 32 de ani la momentul crimei respective.

Gooch a fost acuzată joi de procurorii din districtul Cass, care au stabilit o cauțiune de 25.000 de dolari, potrivit polițiștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si