O femeie de afaceri a atacat cu pahare și cioburi un alt client din pub-ul britanic după ce acesta a ghicit în mod greșit vârsta ei.

Citește și: VIDEO-Sibiul, destinația preferată pentru city break. ,,Cred că este frumos! Este preferatul meu, un oraș superb''

În mod surprinzător, femeia a fost scutită de închisoare după ce judecătorul a spus că „râsul malițios al unei persoane poate fi insultător”, scrie Daily Mail.

Scandal cu pahare sparte într-un bar din Manchester

Femeia de 39 de ani Joanne Dodd, deținătoarea unui business de succes din Manchester, l-a atacat cu cioburi pe un partener de pahar, Carl Cooper după ce acesta a sugerat că avea 43 de ani.

Poliția a fost chemată să intervină de urgență în grădina pub-ului Unicorn din centrul orașului Manchester.

Femeia de afaceri a atacat cu paharul de vin un client din bar

Femeia de afaceri a atacat cu paharul de vin un client din bar

[Sursa foto: Daily Mail]

S-a declanșat infernul după ce bărbatul a estimat greșit vârsta femeii de afaceri

Clientul atacat cu cioburi a fugit în toaletă pentru a scăpa de situația încurcată în care se afla după ce a estimat greșit vârsta femeii.

bărbatul a ieșit din toaletă și a vrut să fugă, Dodd a alergat spre el și l-a zgâriat de două ori cu paharul de vin pe față.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Personalul medical chemat de urgență i-a pansat rana de pe obraz și o tăietură de la deget. Potrivit sursei citate, a lipsit de puțin ca ochiul drept al victimei să fie atins de cioburi.

Când a fost chestionată, Dodd, care conduce o firmă care organizează petreceri în pijama pentru copii, a spus că suferea la acel moment de un „complex de inferioritate” și gluma a făcut-o să își piardă controlul.

Femeia de afaceri a atacat cu paharul de vin un client din bar

Femeia de afaceri a atacat cu paharul de vin un client din bar

[Sursa foto: Daily Mail]

Femeia riscă 3 ani de închisoare

Procurorii britanici au cerut trei ani de închisoare pentru femeia agresivă, după ce s-a dovedit că a provocat vătămări corporale grave.

Procesul a avut loc în primă instanță la Manchester Crown Court, iar judecătorii au ezitat să o trimită pe Dodd după gratii.

Femeia a primit o pedeapsă cu suspendare după ce judecătorul Elizabeth Nicholls a spus că este o „femeie dedicată, muncitoare”, care nu prezintă niciun risc pentru public.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Judecătoarea i-a spus lui Dodd: „Este evident că ai băut mult și, fără îndoială, a existat un schimb verbal între tine și celălalt grup de bărbați. Nu ați apreciat comentariile făcute de domnul Cooper și râsul unora poate fi insultător pentru alte persoane, dar asta nu a justificat ceea ce ați continuat să faceți".

"S-a văzut în imagini cum ai aruncat băutura spre el și apoi l-ai lovit deliberat în față cu paharul pe care îl aveai. Conduita ta a fost de neînțeles", a completat judecătoarea.
„Singura explicație care poate fi oferită cu adevărat este că ați fost sub influența băuturii, ceea ce nu te scapă de vină".

Decizia judecătorilor a fost blândă pentru că femeia nu avea condamnări anterioare. "Am văzut că ești o femeie dedicată, muncitoare și, fără îndoială, o mamă iubitoare", a precizat judecătoarea.

Joanne Dodd

Joanne Dodd, scandal la băutură

[Sursa foto: Joanne Dodd, scandal la băutură]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si