Close sidebar
Close sidebar

O femeie de etnie roma din Iasi a fost condamnata "la 4 ani de scoala". Daca nu respecta masura, ajunge la inchisoare

Judecatorii tribunalului Iasi au condamnat o femeie analfabeta la patru ani de inchisoare cu suspendare cu instituirea obligatiei de a urma cursurile de invatamant primar. Daca nu se duce la scoala, pedeapsa cu suspendare va fi transformata in inchisoare cu executare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a fost condamnata pentru afaceri ilegale cu fier vechi, care au prejudiciat statul cu peste un milion si jumatate de lei, conform declaratiilor procurorilor.
Judecatorii spun ca au mai fost doar cateva asemenea cazuri de-a lungul anilor. In general sunt obligate la studii persoanele care au adoptat o conduita devianta si au nevoie de indrumare. Magistratii spun ca, in cazuri ca acestea, pedeapsa e menita sa reabiliteze social persoana condamnata, si sa-i dea o sansa de a se indrepta.
pe langa aceasta pedeapsa, judecatorii au mai decis ca inculpata sa sa inapoieze statului prejudiciul, insa familia nu are nicio avere.
Nu se stie inca daca femeia va fi colega la toamna cu fiul del mare in varsta de 8 ani.
Daca nu respecta masura, pedeapsa cu suspendare se poate transforma in inchisoarea cu executare.

Femeia a fost condamnata pentru afaceri ilegale cu fier vechi, care au prejudiciat statul cu peste un milion si jumatate de lei, conform declaratiilor procurorilor.

Judecatorii spun ca au mai fost doar cateva asemenea cazuri de-a lungul anilor.

In general sunt obligate la studii persoanele care au adoptat o conduita devianta si au nevoie de indrumare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Magistratii spun ca, in cazuri ca acestea, pedeapsa e menita sa reabiliteze social persoana condamnata, si sa-i dea o sansa de a se indrepta.pe langa aceasta pedeapsa, judecatorii au mai decis ca inculpata sa sa inapoieze statului prejudiciul, insa familia nu are nicio avere.

Nu se stie inca daca femeia va fi colega la toamna cu fiul del mare in varsta de 8 ani.Daca nu respecta masura, pedeapsa cu suspendare se poate transforma in inchisoarea cu executare, arata stirileprotv.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI