Oamenii legii au rămas uimiți când au observat că o femeie a transformat cea mai nouă fântână din Arad în propria spălătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia în vârstă de 40 de ani, care și locuiește în apropierea zonei în care a fost surprinsă, a luat covorașele din mașină și a început să le curețe cu spor în mijlocul artezienei. 

Citește și: O femeie a murit pe loc după ce a fost călcată cu mașina de o colegă de serviciu. Șoferița ar fi încurcat comenzile autoturismului

covoare, fantana arad, politie locala, amenda

Femeia luase covorașele murdare din mașină, pentru a le curăța în fântâna orașului. 

[Sursa foto: Poliția Locală Arad]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia nu a scăpat fără o amendă de 400 de lei și, pe lângă asta, a fost obligată să curețe mizeria pe care a făcut-o atât în fântână, cât și pe lângă aceasta.

„În data de 7 iunie, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și intervenție din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, au identificat și sancționat o persoană de sex feminin pentru încălcarea obligației de a păstra curățenia pe arterele de circulație. Astfel, agenții din teren, semnalați de către un cetățean prin Dispeceratul Poliției Locale, s-au deplasat în Piața Catedralei, surprinzând femeia care spăla nestingherită în fântâna arteziană amplasată recent în zonă niște covoare auto, murdărind cu noroi inclusiv artera pietonală.

N.M., în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Arad, s-a ales cu amendă de 400 lei, fiind obligată să curețe zona afectată, aplicându-se măsura complementară de aducere a terenului la starea inițială , a transmis Poliția Locală Arad.

Fântâna din Piața Catedralei din Arad a fost recent reabilitată. 29 de milioane de lei au costat lucrările, iar arteziana nu are mult timp de când a fost inaugurată.

Citește și: Un bărbat care împărțea pliante electorale în Buftea, împușcat! Cum s-a petrecut incidentul

covoare, fantana arad, politie locala, amenda


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si