Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, Constantin Vasilache, o femeie din Giurgiu a sunat, joi seara, la numarul 112, anuntand ca fiul sau a injunghiat-o cu un cutit.

”O echipa complexa formata din criminalisti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Girugiu, s-a deplasat la fata locului si a constatat ca femeia fusese agresata cu un obiect taietor.

Presupusul agresor, fiul femeii, care are 30 de ani si care imediat dupa agresiune a fugit, a fost depistat si retinut, ulterior fiind arestat preventiv” a declarat pentru News.ro reprezentantul IPJ Giurgiu.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Surse judiciare sustin ca femeia agresata este sefa Serviciului de Medicina Legala Giurgiu si are 54 de ani, ea fiind injunghiata de mai multe ori de catre fiul sau.

In prezent, starea femeii este stabila.

Procurorii, care nu stiu deocamdata motivul pentru care fiul si-a agresat mama, vor cere expertizarea psihiatrica a acestuia.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si