O femeie a fost la un pas de a murit, după ce a fost atacată de o haită de câini maidanezi când se îndrepta spre serviciu. Întâmplarea a avut loc în jurul orei 05:00, de dimineață, pe o stradă. 

Femeia era singură pe stradă la acel moment, iar haita, înfometată și agresivă, s-a năpustit asupra ei. Ea a reușit să scape cu viață.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Incidentul s-a petrecut în comuna Holboca din Iaşi unde oamenii spun că nu se mai simt în siguranţă din cauza numărului tot mai mare de câini fără stăpâni care sunt pe străzi. 

Problema câinilor din Holboca nu este nouă

În localitatea din Iași câinii maidanezi nu sunt o noutate. Oamenii spun că străzile sunt nesigure și se plâng că de animalele care umblă în haite să-și caute mâncare.

Autoritățile locale au menționat că se încearcă ca această problemă să fie rezolvată de mai mult timp. Din nefericire, oamenii legii încă nu au găsit soluții pentru a scăpa de câinii fără stăpân.

„E o problemă veșnică, apar câini nici nu mai știu de unde.

Poate îi lasă cineva, mai există persoane care își lasă câinii liberi. A fost Poliția Locală la ei să-i atenționeze în privința acestor lucruri. Avem contract cu o firmă din Vaslui care se ocupă de înlăturarea câinilor, aceștia vin o dată la 2 sau 3 luni pentru a lua animalele. Am făcut o campanie de sterilizare, probabil se înmulțesc și de asta apar așa mulți. Din bugetul local dăm bani pentru câini, în loc să facă un parc de joacă, ceva pentru comunitate"
, a declarat pentru presa locală Neculai Pamfil, primarul comunei Holboca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si