Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Iasi a incercat sa se sinucida injectandu-si antigel in fese

O femeie de 35 de ani din Iasi ar fi incercat sa se sinucida, alegand o metoda cel putin bizara: si-a injectat antigel in fese. A ajuns de urgenta la spital, in stare grava, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele ei de supravietuire.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pacienta a povestit medicilor ca si-a injectat 60 de mililtri de antigel in muschii fesieri.  Potrivit reprezentantilor UPU, cei care ajung in aceasta stare la spital, fie beau accidental substanta, fie vor sa se sinucida.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„O domnisoara de 35 de ani cu o tulburare depresiva accentuata a ajuns in UPU dupa o a doua tentativa de sinucidere. Prima data a incercat sa-si faca rau inghitind mai multe medicamente. Ieri, pacienta a ajuns la spital dupa ce si-a injectat intramuscular antigel.

Pacienta a declarat ca si-ar fi injectat 60 de mililitri de substanta. Pentru tratamentul corespunzator insuficientei renale, femeia a fost transferata la Spitalul «Dr.C.I. Parhon“, a declarat Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD Iasi, potrvit celor de la Adevarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI