Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Iasi si-a injunghiat sotul pentru ca nu a vrut sa intretina relatii intime cu ea!

O femeie din Iasi a fost condamnata la 10 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis sotul intrucat acesta nu voia sa faca sex cu ea. Omul fugea frecvent de acasa din cauza batailor nevestei si se intorcea cand femeia dormea.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie in varsta de 58 de ani din Iasi a fost condamnata la 10 ani de inchisoare, dare pedeapsa nu este definitiva. Cazul de agresiune domestica este neobisnuit pentru judecatorii ieseni, pentru ca de obicei agresorii sunt barbatii. In cazul de fata, barbatul era pur si simplu terorizat de sotie, au remarcat anchetatorii. Sofia Dascalescu consuma frecvent alcool si fusese internata de mai multe ori la Socola, in incercarea de a scapa de acest viciu.

"Pe 21 august 2017, femeia si-a injunghiat de trei ori sotul, in coapsa stanga, dupa ce acesta, speriat, a refuzat sa intretina raporturi sexuale cu ea. Ulterior acelui eveniment, ieseanca a fost internata din nou la „Socola“" se arata in actul de urmarire penala.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI