Situațiile de acest fel sunt complexe și de cele mai multe ori pot fi marcate de conflicte și neînțelegeri severe dintre părinți. Mai mult, acestea pot avea consecințe emoționale și psihologice semnificative asupra celor mici.

Florentinei, o mamă româncă, i se aduc acuzații grave din partea fostul ei partener. Bărbatul, care este stabilit în Italia, susține că femeia și-a răpit propria fiică și a dus-o în România fără acordul lui.

Citește și: Cum se apără profesoara care este acuzată că a „chiulit” 20 de ani de la catedră? „Nu acum, sunt la plajă”

Românca a hotărât să se întoarcă în țara sa împreună cu fiica minoră, după ce fostul partener a rămas șomer și fără o locuință în Italia. În ciuda tuturor acestor circumstanțe, italianul insistă ca fiica lor să rămână în grija lui, chiar și în absența mamei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânăra mama a mărturisit că fostul iubit a acuzat-o de răpire internațională și chiar a pierdut un proces din această cauză.

În ciuda acuzațiilor care i se aduc, românca susține că inițial tatăl fiicei ei a fost de acord ca cea mică să vină în România.

Strigătul de disperare al unei mame: Îi e frică că fiica ei va rămâne în grija unei bone

Înțelegerea dintre părinții minorei era ca atât Florentina, cât și cea mică, să se întoarcă în Italia după ziua de naștere a copilei.

Din nefericire, conflictul a escaladat după ce românca nu s-a ținut de promisiune. Mai mult, bărbatul a ajuns să ducă acuzațiile mai departe: răpire internațională de minori.

„Locuiam în Italia, fetița a fost recunoscută de tată. Fetița are cetățenie română, a fost recunoscută în Italia, pentru că are un certificat pe teritoriul Italiei. Când avea 9 luni, am venit cu fetița și i-am făcut certificat românesc, după care am mers în Italia, pentru a-i face alte documente și ne-am întrebat ce cetățenie o să alegem pentru fetiță și amândoi am decis că alegem cetățenie română”, a declarat tânăra mămică, într-o emisiune televizată.

Citește și: Doi români, angajați la negru în Italia, au fost prinși de polițiști cu ajutorul rețelelor sociale. Femeia era esteticiană, iar bărbatul fotograf la nunți

Situația este cu atât mai complexă, având în vedere că magistrații italieni a hotărât ca fetița să trăiască în Peninsulă, âmpreună cu tatăl ei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Florentina este disperată și se teme că fiica sa va sfârși în grija unei bone, în loc să crească împreună cu mama sa. În aceste momente, este în desfășurare un alt proces legat de custodia minorului.

Citește și: O femeie a fost găsită moartă pe canapea după ce un hoț a intrat în casa ei. Descoperirea macabră făcută de vecinii victimei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si