Close sidebar
Close sidebar

O femeie i-a platit unui copil biletul de avion, dupa ce a auzit ca tatal lui nu are bani suficienti

O femeie i-a platit unui copil biletul de avion, dupa ce a auzit o discutie intre tatal baiatului si insotitoarea de zbor. Barbatul crezuse ca baiatul este destul de mic pentru a calatori fara bilet, insa a descoperit abia la aeroport ca ar fi trebuit sa achite o taxe de 460 de lire sterline si pentru el.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi avea doar doi anisori, baietelul trebuia sa plateasca bilet, iar tatal nu avea suficienti bani incat sa cumpere mai cumpere inca unul. Asa ca un alt pasager, care a asistat la toata scena, a povestit pe Facebook ce s-a intamplat.

O femeie s-a dus direct la ghiseu si a spus ca vrea sa plateasca ea biletul pentru baietel. A scos cardul si a achitat cei 749 de dolari, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Desi barbatul i-a cerut informatii pentru ca sa ii poata trimite banii inapoi, femeia a spus ca nu isi doreste asta si prefera sa ramana anonima, insa un alt pasager a fotografiat momentul, iar povestea a devenit virala.

Se pare ca bunul samaritean este Debbie Bolton, co-fondator la o mare fabrica de produse de curatenie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI