Close sidebar
Close sidebar

O femeie în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața după ce şi-a făcut o procedură de umplere a buzelor la un medic găsit pe internet. Ea a lăsat în urmă un copil mic

O tânără de 28 de ani a murit la două săptămâni după ce a decis să se lase pe mâna unui estetician din Viena pe care l-a găsit pe Instagram. Familia ei este îndurerată și nu înțelege de ce nu a putut fi salvată.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie în vârstă de 28 de ani a murit subit la doar două săptămâni după ce a apelat la serviciile unui medic estetician găsit pe internet. Mai exact, aceasta și-a dorit o procedură de umplere a buzelor  într-o clinică din Viena, Austria.

Ce au spus medicii după incidentul teribil?

Pentru acest serviciu, Dilber, a plătit 180 de euro. După incidentul teribil, medicii au spus că substanța folosită de ei a declanșat femeii o reacție fatală. Acum, familia ei este distrusă de durere după ce a aflat vestea șocantă. Tânăra lasă în urmă un soț îndurerat, dar și o fetiță.

"Acum micuța trebuie să crească fără mama ei și viața mi-a fost luată!",

a declarat Murat pentru The Sun.

Ea este Dilber.

[Sursa foto: Colaj The Sun& PixaBay]

Citește și: Imagini emoționante cu boxerul Daniel Borgovan, în spital. Tânărul a scăpat cu viață din bătaia crâncenă, însă urmează o nouă etapă: „Suntem pe drumul cel bun”

Tânăra ar fi suferit de o boală autoimună

Dilber ar fi acuzat dureri foarte mari după efectuarea procedurii mult dorite, moment în care și-a rugat soțul să o ducă de urgență la spital. Ajunsă acolo, medicii au refuzat să o interneze deși avea buzele foarte inflamate. Așadar, tânăra a plecat acasă, cu promisiunea că starea ei se va îmbunătăți în curând fără vreun tratament special.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Deși zilele treceau, femeia nu se simțea deloc mai bine, ba din contră, starea ei se degrada din ce în ce mai rău. Abia pe data de 13 octombrie ea a fost internată, însă la două zile trupul său a cedat, după ce a suferit o insuficiență cardiacă.

Directorul spitalului Donaustadt, Lothar Mayerhofer, a respins toate acuzațiile aduse de familie tinerei într-o declarație de presă din 16 noiembrie.

Imagine reprezentativă pentru procedura de umplere a buzelor.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Matteo Politi va face închisoare în Italia. „Chirurgul” a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare în România

"Există indicii clare ale unei boli autoimune teribile. Pacienta a murit în timpul terapiei în curs. Nu am putut face nimic pentru ea. Dacă există o lecție care trebuie învățată din acest parcurs tragic al evenimentelor, aceasta este că este periculos să iei medicamente de amatori", a spus el.

Cu toate astea, medicul estetician s-ar fi făcut nevăzut imediat după incident.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI