Două persoane au fost arestate după ce o femeie în vârstă de 70 de ani a fost ucisă de un câine pe o stradă rezidențială din Bedworth, Warwickshire, ieri, 2 iunie.

Câinele a fost confiscat

Victima a fost declarată moartă în mod tragic în urma atacului. Ofițerii au arestat un bărbat de 52 de ani și o femeie de 49 de ani, suspectați de deținerea unui câine de rasă interzisă și periculos de scăpat de sub control.

Citește și: Trei adolescenți au mâncat o lebădă și i-au furat puii. Aceștia au crezut că este o rață mai mare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliția din Warwickshire a declarat că și câinele a fost confiscat la locul faptei vineri și că nu există un risc continuu pentru comunitate. Femeia în vârstă de 49 de ani a fost, de asemenea, rănită în timpul atacului și se află în prezent la spital, fiind tratată pentru rănile provocate de atacul câinelui, despre care poliția a spus că nu au fost considerate ca punându-i viața sub pericol.

Victima a fost declarată moartă în mod tragic în urma atacului.

Victima a fost declarată moartă în mod tragic în urma atacului.

[Sursa foto: Mirror]


Bărbatul în vârstă de 52 de ani arestat a fost eliberat pe cauțiune de către poliție în timp ce cercetările continuă, se arată într-o declarație a forțelor de ordine de sâmbătă. Supraveghetorul Sutherland Lane a declarat: "Acesta a fost un incident tragic izolat, iar o anchetă completă este acum în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc.

"Din fericire, atacurile de câini de această natură sunt extrem de rare, dar recunosc că acest lucru va fi profund supărător pentru comunitatea locală. Publicul se poate aștepta să vadă o prezență sporită a poliției în zonă și în jurul acesteia în timp ce ne desfășurăm anchetele. Vă rugăm să veniți și să vorbiți cu unul dintre ofițerii noștri dacă aveți informații care ar putea ajuta la ancheta noastră", au mai declarat forțele de ordine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si