Close sidebar
Close sidebar

O femeie, mama a patru copii a fost eliberata din inchisoare, desi isi injunghiase sotul care o inselase cu o prietena de-a ei. Motivul pare incredibil

O femeie care si-a injunghiat sotul si a atacat-o pe amanta acestuia, smulgandu-i parul din cap, a fosot eliberata dupa trei luni de inchisoare, la decizia judecatorului care a considerat ca stresul la care a fost supusa femeia, mama a patru copii, a fost unul imens.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nasreen Alexandra Knight, o femeie de afaceri in varsta de 37 de ani, a aflat ca sotul ei o insala cu o fosta prietena de-a ei. Nasreen, mama a patru copii, nu a putut sa accepte faptul ca sotul ei fusese cu o alta femeie si a decis sa se razbune. Infuriata peste masura, femeia l-a taiat pe mana cu un cutit pe barbatul infidel, i-a spart ochelarii, l-a lovit de mai multe ori si a intrat cu masina ei in masina lui. Cum furia femeii inselate nu s-a stins, Nasreen a plecat in cautarea amantei sotului ei, Erika. Sotia inselata a lovit-o pe amanta si i-a smuls parul din cap, apoi a fost arestata.

In martie 2017, femeia de afaceri inselata a fost trimisa in inchisoare pentru 15 luni si si-a recunoscut vina pentru toate acuzatiile care i s-au adus. Recent, Nasreen a facut apel si a primit o reducere a pedepsei cu 9 luni sia fost eliberata.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia nu isi vazuse copiii niciodata timp de trei luni de zile, iar judecatorul Justice Goss a luat decizia de a o elibera.
“Aceste infractiuni au fost savarsite in conditiile unor probleme maritale grave care cel mai probabil au fost foarte stresante. Stresul a fost imens si se poate spune despre comportamentul ei ca a fost iesit din cel obisnuit. Ea a recunoscut ce a gresit.

A fost lipsita de orice contact cu copiii ei cat a stat in inchisoare. Impactul asupra copiilor este un factor. A facut tot ce este posibil pentru reabilitare in conditiile date. A recunoscut ca mariajul ei s-a terminat si ca trebuie sa-si aranjeze viata in functie de noile circumstante in libertate. Rana pe care a provocat-o nu a fost adanca. Este foarte inteligenta si acesta a fost un incident singular care s-a petrecut intr-un set de circumstante.
A fost extrem de stresata in acea perioada. Desi faptele comise sunt grave, este o femeie cu un caracter bun si si-a exprimat parerea de rau pentru ce a facut”
, a concluzionat judecatorul care a eliberat-o pe Nasreen.

sursa: libertatea

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI