Danni, care este preocupată în viața de zi cu zi să-i învețe pe oameni cum să aibă o atitudine pozitivă în legătură cu propriul corp, a declarat că „nu își va cere scuze” pentru că se iubește.

Femeia s-a lăudat postând în social media imagini cu ea spunându-și jurămintele în fața unei oglinzi.

Nuntă în fața oglinzii

Femeia, care locuiește în Los Angeles, SUA, și-a organizat o ceremonie de nuntă în toată regula care a costat-o 4.000

de dolari și care a cuprins toate etapele unui astfel de eveniment.

Citește și: "Domnișoara de onoare a purtat rochia de mireasă". Ce mesaj le-a transmis haterilor siameza Abby după nunta cu un veteran din armata SUA

Ea și–a invitat prietenii și familia, a avut buchet de mireasă și când a rostit jurămintele a făcut-o în fața propriei reflexii în oglindă, potrivit The Mirror.

Danni a precizat pentru canalul de YouTube Love Don't Judge că în opinia ei nunțile sunt tot timpul despre mireasă și că „visa” să se căsătorească cu ea însăși încă de când era mică.

Mireasa spune că nu este narcisistă

De asemenea, nu a înțeles niciodată ideea unui bărbat cu care să meargă la altar. Femeia a insistat că nu este narcisistă, ci „doar încrezătoare” – în ciuda a ceea ce cred oamenii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mireasa dorea să se căsătorească cu ea însăși încă de dinainte de pandemia de Covid-19 din 2020, iar după perioada dificilă provocată de izolare a descoperit că ideea căsătoriei cu ea însăși are un sens mai profund- iubirea de sine. Danni a mărturisit că a pornit într-o „călătorie a iubirii de sine” și a luat decizii pentru a-și îmbunătăți starea de bine- de la renunțarea la băutură până la apelarea la terapie. „Am petrecut mult timp de calitate cu mine, scoțându-mă la întâlniri. Doar pentru a afla ce-mi place cu adevărat”.

Mireasa spune că nu este narcisistă

Mireasa spune că nu este narcisistă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Deși ideea să se căsătorească cu ea însăși i-a venit înainte de pandemia de Covid-19, și-a organizat ceremonia abia după criza sanitară: „Nunta mea a fost despre eliberarea lucrurilor care m-au împiedicat să mă iubesc. Nu rănesc pe nimeni”.

„Când am ajuns la alter a fost foarte emoționant”, a spus ea. Mireasa, care a fost condusă la altar de nepot, a cerut să fie montată o oglindă la capătul culoarului în care s-a uitat în timp ce își spunea jurămintele, apoi și-a sărutat propria reflexie din oglindă. 

Mireasa, criticată pe internet

Ceremonia lui Danni a fost întâmpinată cu multe critici după ce a vorbit despre ea în mod deschis online, dar și la televizor. Un comentator a spus: „Acesta este cel mai prost, cel mai narcisist lucru pe care l-am văzut vreodată!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Mireasa spune că nu este narcisistă

Mireasa spune că nu este narcisistă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Danni a comentat mesajele negative primite spunând: „Cel mai dureros comentariu pe care l-am experimentat online a fost din partea oamenilor care au spus că am fost nevoită să mă căsătoresc cu mine însămi pentru că nimeni nu m-ar dori.”

"Ce mesaje le transmitem oamenilor corpolenți: că nu sunt iubiți, că sunt nedemni? Nu este adevărat, mâine mă pot căsători cu un bărbat!" Dar Danni alege să se concentreze pe ea însăși și pe inspirația pe care o poate oferi celorlalți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si