O femeie a tras sperietura vieții din cauza câinelui vecinului. Aceasta a sunat autoritățile care au ajuns de urgență la locul indicat. Cum a reacționat proprietarul câinelui când a văzut jandarmii la ușă?

Speriată de câinele vecinului în timp ce pleca la un centru de dializă

O femeie din Botoșani s-a speriat de câinele vecinului. Incidentul a avut loc în Botoșani, în această dimineață.

În timp ce pleca spre un centru de dializă, femeia a fost întâmpinată de câinele vecinului său, care se afla în fața ușii apartamentului. De teama de a nu fi atacată, femeia a sunat imediat la 112.

Citește și: Și-a păcălit prietena că are o boală gravă, să facă rost de 10 000 de euro! Femeia țepuită a depus plângere penală

O femeie s-a speriat de câinele vecinului și a sunat la 112! 

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

La fața locului s-a deplasat un echiaj de jandarmerie, care a reușit să ducă câinele în apartamentul din care ieșise. Jandarmii s-au confruntat cu proprietarul câinelui care, aflat în stare de ebrietate, a făcut scandal și a refuzat să se identifice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Proprietarul câinelui, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost amendat cu 3.000 de lei.

Citește și: Bărbat împușcat pe stradă, după ce a înjunghiat mai multe persoane. Operațiune de amploare a autorităților

O femeie s-a speriat de câinele vecinului și a sunat la 112! 

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"În această dimineață, puțin înainte de ora 06.00, o femeie care dorea să se deplaseze la un centru de dializă a apelat numărul unic de urgență 112 din cauza temerilor că un câine agresiv din rasa doberman, aflat liber în fața apartamentului

său, o va ataca.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în scurt timp pe Aleea Primăverii din municipiul Botoșani și a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma măsurilor intreprinse a reușit să direcționeze câinele către apartamentul din care ieșise, după ce proprietarul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lăsat ușa deschisă.

Nemulțumit de faptul că a fost trezit din somn, proprietarul câinelui, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a făcut scandal și a refuzat să își decline identitatea, la cererea îndreptățită a jandarmilor.

Pentru faptele săvârșite, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 3000 de lei și i s-au adus la cunoștință prevederile legale referitoare la câinii periculoși sau agresivi și obligațiile pe care le are, se arată în comunicatul transmis de autorități", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si