Clipe de coșmar pentru o femeie din Marea Britanie. Aceasta s-a trezit cu casa infestată cu viermi care ieșeau din toate colțurile.

Femeia nu are nici cea mai vagă ideea de unde au putut pătrunde viermii în apartament și ceea ce se întâmpla deasupra sa. Problemele începuseră în urmă cu doi ani și jumătate, atunci când în tot blocul s-a simțit un miros urât. Deși oamenii se plângeau de miros, autoritățile nu au făcut verificări.

Citește și: ”Puppy Yoga” face senzație în țara noastră

Ce s-a întâmplat, de fapt?

În februarie 2022, cadavrul Sheilei Seleoane, o femeie de 58 de ani, a fost găsit în apartamentul său din Pekham, din sudul Londrei. Trecuse mult timp de la moartea  acesteia, deoarece din ea nu mai rămăsseseră decât oasele. 

O locatară a povestit tot coșmarul pe care l-a trăit timp de 2 ani în apartamentul ei, aflat chiar sub locuința Sheilei Seleoane. Așa cum am menționat anterior, locatara avea locuința invadată de viermi. La câteva săptămâni după ce crede că vecina ei a murit, ea a încercat să schimbe becurile, atunci când când a observat viermii căzuți din tavan.

Citește și: O britanică de 28 de ani a murit în timpul unui intervenții la stomac în Turcia/ ” Ar fi făcut orice pentru oricine”

Viermii ieșeau de peste tot

Din nefericire, problema cu viermii a persistat, iar femeia a observat, în următoarele luni, că tot apartamentul este invadat de micile creaturi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Era ca și cum trăiam într-un film de groază”, a povestit ea pentru  Mirror.

Femeia a luat legătura cu asociația, dar i s-a spus că nu se ocupă de viermi.

Audrey, care locuia în același bloc, a spus că a ajuns acasă după o călătorie de serviciu și a fost izbită de un miros urât „ca de cadavru”, atunci când a urcat în lift.

Citește și: VIDEO/ FOTO- Codul galben de vreme rea a făcut ravagii în Capitală

Alți vecini au încercat să pună prosoape și cearceafuri sub ușă, pentru a nu le intra mirosul în casă. Donatus Okeke, care locuiește cu soția sa, Evelyn și cu cei trei copii ai lor, a spus că nu puteau mânca sau dormi în apartamentul lor din cauza mirosului.

Cum s-a descoperit că Sheila era moartă?

După 2 ani în care vecinii s-au plâns de mirosul incredibil de urât, locatarii blocului în care aceasta locuia au devenit din ce în ce mai îngrijorați pentru starea femeii. Cutia sa poștală era plină.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Profu care dansează pe catedră

Din nefericire, una dintre cele mai mari temeri ale vecinilor femeii au fost confirmate: ea era moartă demult. 

Vecinii din bloc spun că femeia datora mii de lire la chirie și că de doi ani se plângeau întruna de un miros urât în clădire. Ei susțin că au început să raporteze duhoarea în octombrie 2019 către asociația lor de locuințe și că în toată această perioadă cutia ei a poştală a fost plină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si