Close sidebar
Close sidebar

O femeie s-a trezit cu opt dintre degetele de la mână înnegrite dintr-o dată. Boala de care suferă! Nu se aștepta la așa ceva

O femeie în vârstă de 53 de ani din China s-a trezit cu 8 dintre degetele de la mână înnegrite, după ce a lăsat o rană la unul dintre degete netratată.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia și-a tăiat accidental degetul inelar de la mâna stângă, în timp ce făcea treburile casnice. Ea nu a acordat foarte multă importanță tăieturii, deoarece era mică. Doar că, două zile mai târziu, zona din jurul rănii a început să devină neagră.

Încet încet și celelalte degete, cu excepția degetului mare de la mâna stângă și a degetului mic de la mâna dreapta, au început să amorțească. Apoi, brusc, toate s-au înnegrit, scrie Daily Mail.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

După o examinare medicală, femeia a fost diagnosticată cu cangrenă, o afecțiuni gravă care duce la moartea țesutului din cauza unei pierderi de sânge.

Pentru că a fost depistată la timp, prognosticul în cazul acestei femei este unul bun și primește deja tratament la un spital local.

Sursă: sitirileprotv.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI