Close sidebar
Close sidebar

O femeie si-a aruncat bebelusul de la etajul noua sau zece al Grenfell Tower!

O martora afirma ca a vazut o persoana prinzand un bebelus aruncat din blocul turn, in vestul Londrei, in care a izbucnit un incendiu, soldat cu un numar necunoscut de morti si cel putin 50 de raniti, relateaza The Associated Press.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Samira Lamrani a declarat pentru agentia britanica de stiri Press Association (PA) ca a vazut o femeie care a incercat sa-si salveze bebelusul aruncandu-l de la o fereastra "de la etajul al noualea sau al zecelea".

"Oameni au inceput sa apara la ferestre, batand si strigand cu disperare. Ferestrele erau intredeschise, iar o femeie facea semene ca urma sa-si arunce bebelusul, pentru ca sa-l prinda cineva", a spus ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


"Cineva l-a prins. Un domn a fugit si a reusit sa prinda bebelusul".

Un incendiu a izbucnit miercuri in Grenfell Tower.

Cel putin 50 de persoane au fost ranite, iar autoritatile au anuntat ca un numar necunoscut de oameni au murit, insa este neclar cati anume.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI