Tânăra Aaliyah Ross, în vârstă de 27 de ani, se certa cu iubitul ei în locuința lor, când bărbatul, care este și tatăl copilului de 16 luni, a decis să iasă afară pentru a se calma și a luat și copilul cu el, în brațe.

Dar, în loc să se calmeze, bărbatul a aruncat cu o bucată de zgură în mașina lui Ross, a transmis poliția.

Citește și: Și-a lovit mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze! Femeia a ajuns imobilizată sub roțile autoturismului

Femeia s-a înfuriat, a pus ceilalți doi copii, de 4 ani și 6 luni în mașină și apoi s-a așezat la volan și a pornit.

A început să-l urmărească pe bărbatul care o enervase până când l-a lovit și a izbit mașina de casa unui vecin, conform Fox News.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Apoi a luat copilul pe care acesta îl ținea în brațe și care fusese rănit și l-a dus înapoi acasă, în timp ce iubitul ei a mers la spital pentru a-și trata rănile.

Copilul, abandonat în stare critică

Femeia a abandonat copilul aflat în „stare critică” acasă și s-a dus la casa surorii ei din Orlando. În această zonă a fost găsită de poliție și arestată.

După ce a plecat femeia, iubitul acesteia s-a întors acasă și a luat copilul pentru a-l duce la spital. Au fost localizati și ceilalți doi minori, iar planul pentru custodia lor este evaluat de Departamentul pentru Copii și Familii din Florida.

"Evident, nu suntem impresionați de conduita ei. Ea a încălcat numeroase legi ale statului Florida", a declarat șeriful Grady Judd.

Iubitul a fost tratat pentru contuzii la plămâni și la corp și a fost externat din spital. Copilul a suferit numeroase răni, inclusiv umăr stâng și claviculă rupte, coaste rupte, un plămân afectat grav și escoriații și vânătăi pe corp.

Când a fost intervievată de polițiști, femeia a spus că s-a mai prefăcut că va trece cu mașina peste iubit de câteva ori în trecut, dar a deviat în ultima secundă pentru a evita să-l lovească. Ea a spus că și de data aceasta a presupus că el se va da la o parte din fața mașinii.

"Vorbiți despre nebunie? Iată o femeie nebună”, a reacționat șeriful în conferința de presă în timp ce ținea o poză cu fotografia femeii al cărei caz îl prezenta.

Șeriful Grady Judd din Florida

Șeriful Grady Judd din Florida

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si