Aurora s-a stins din viață într-o zonă de parcare, foarte aproape de un loc de joacă pentru copii. Micuța a fost lovită mortal de o mașina, un Audi A3, la volanul căreia se afla chiar mama ei, care a lovit-o în plin în timp ce dădea cu spatele. Copila în vârstă de 7 ani nu a mai avut nicio șansă la viață.

Citește și: Adolescentul român care și-a ucis cu sânge rece mama vitregă și-a aflat sentința. „Această dramă putea fi evitată”

Femeia în vârstă de 33 de ani nu avea încă permis de conducere, dar exersa pentru a învăța pentru examenul de conducere. Mama copilei a acționat în mod greșit schimbătorul de viteze.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rosa Palma a confundat prima treaptă de viteză cu marșarierul și autoturismul în loc să se deplaseze în față a mers cu spatele. Acesta a fost momentul în care s-a produs nenorocirea.

Mama copilei nu avea permis de conducere și exersa ca să învețe să conducă

Cu toate că paramedicii de la serviciul de urgență 118 au intervenit rapid, nu a mai fost posibil să se facă ceva pentru a salva viața micuței.

Impactul cu mașina a fost atât de violent încât Aurora a murit pe loc.

Citește și: Un român care trăia în condiții "primitive" își teroriza zilnic vecinii. Bărbatul a fost evacuat după ce a aruncat gunoi și excremente pe geam

Investigarea acestui caz tragic a fost încredințată carabinierilor de la Nucleo Radiomobile di Castello di Cisterna. Aceștia vor efectua cercetări și vor încerca să stabilească circumstanțele care au dus la producerea acestui accident de mașină și vor lua măsurile necesare pentru a-i trage la răspundere pe cei implicați.

Vestea morții fetiței de 7 ani a adus tristețe și disperare în rândul celor care cunoșteau familia. O întreagă comunitate este acum în stare de șoc.

Citește și: Disperarea unei mame! O româncă a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce și-a răpit copiii de la tatăl belgian


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si