Close sidebar
Close sidebar

O femeie și trei copii au fost găsiți morți în casă! Vecinii au auzit zgomote ciudare, când au intrat în locuință s-au îngrozit! Ce s-a întâmplat cu ei este cumplit

Moarte cumplită pentru o femeie și cei trei copii ai săi. Aceștia au fost găsiți împușcați în propia casă. Ce s-a întâmplat cu ei este cumplit.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moarte cumplită pentru o femeie și cei trei copii ai săi. Aceștia au fost găsiți împușcați în propia casă. Ce s-a întâmplat cu ei este cumplit.

Vecinii au auzit impușcături consecutive, s-au alarmat și au chemat de urgență salvarea.

La fața locului au intervenit de urgență ambulanța, iar autoritățile au confirmat teribila crimă. Cei trei copii aveau vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citeste si: O tânără de 18 ani a căzut la pământ, a intrat în comă, iar după patru zile s-a trezit cu un bebeluș! "Habar nu am cum e posibil asta. Nici nu știam că sunt însărcinată!"- Medicii spune ce s-a întâmplat cu adevărat!

Michelle LaJoye-Young, șeriful de caz, a descris scena crimei ca fiind una greu de imaginat și a transmis familiei și comunității sincere condoleanțe.

Autoritățile nu știu ce s-a întâmplat în casa groazei

"Întotdeauna este greu de suportat atunci când există persoane moarte în comunitate, dar cu atât mai greu ne vine, atunci când sunt implicați și copii", a declarat acesta.

Citeste si: Gestul sfâșietor făcut de soția lui Alex, tânărul din Târgu-Jiu care a murit la frizerie, imediat după înmormântare

Oamenii legii susțin că este posibil mama să fie cea care i-a ucis și apoi s-a sinucis. O altă ipoteză este că ucigașul este încă în viață.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI