Close sidebar
Close sidebar

O fetiță a murit, iar fratele ei este în comă după ce s-au jucat cu focul

O fetiţă în vârstă de 4 ani, din Bacău a murit, iar fratele acesteia, de 3 ani, se află în comă,în urma unui incendiu izbucnit marți seara, într-o locuință de pe strada Cuza Vodă. Cei doi s-au jucat cu chibriturile au aprins salteaua patului şi s-au intoxicat cu fum.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Copiii de 3 ani şi 4 ani, un băiat şi o fetiţă, erau singuri în dormitor, s-au jucat cu chibriturile şi au dat foc la pat. Au fost degajări mari de fum de la salteaua patului, s-a creat panică şi în casă şi în bloc. Copilul de 3 luni a fost evacuat din primele momente, iar cei doi copii au fost găsiţi inconştienţi de echipele de căutare-salvare ale ISU, şi predaţi SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit Agerpres.

Citeste si: Incendiu puternic într-un bloc din Timișoara! Fumul gros a cuprins rapid tot imobilul

Băieţelul este în comă, starea lui fiind instabilă şi nu poate fi transportat la o clinică de specialitate din Iaşi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Incendiul a izbucnit marți seară seară într-o locuință de pe strada Cuza Vodă, din orașul Bacău. Doi copii care au fost înăuntru au fost scoși în ultimul moment, iar ambii s-au intoxicat cu fum și au fost internați în spital.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru fetița de patru ani.

foto: desteptarea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI