O fetiță de 11 ani din Pennsylvania a fost salvată, după ce autoritățile spun că au reușit să o găsească datorită geolocalizării iPad-ului ei.

Citește și: Un celebru dirijor rus se bucură de succes în China după ce a fost concediat din Germania. "E ca și cum m-aș întoarce acasă"

Polițiștii statului Pennsylvania au fost anunțați duminică cu privire la copilul dispărut, care a fost văzut ultima dată mergând cu bicicleta spre Youngwood, în vestul statului Pennsylvania.

Cum a fost găsită fetița dispărută

Autoritățile care au sosit la fața locului au găsit bicicleta fetei în apropierea unei benzinării, de unde o echipă de câini a captat mirosul copilului.

Citește și: O tânără de 25 de ani l-a bătut pe tatăl iubitului ei, după ce l-a acuzat că i-a atacat sora/” Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”

Copilul a fost găsit mai târziu în acea zi, iar poliția l-a arestat pe Keith Lilliock, în vârstă de 43 de ani, acuzându-l de ademenirea unui copil într-un vehicul cu motor, potrivit USA Today.

Dispozitivele electronice pot duce la salvarea copiilor

Anchetatorii au aflat de la părinții fetei că ea avea un iPad în rucsac când a dispărut și au putut să facă geolocalizarea dispozitivului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Poliția a descoperit că iPad-ul se afla într-o casă de lângă Latrobe, la aproximativ 15 km est de Youngwood.

Autoritățile au mers de urgență la fața locului și au descoperit-o pe fată acasă la individul de 43 de ani pe care l-au arestat.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Fata le-a spus polițiștilor că a vrut să meargă cu bicicleta până la Pittsburgh pentru a-și vedea sora când a făcut o pauză la benzinăria unde a fost văzută ultima oară, a declarat procuratura.

Apoi a mers la o benzinărie din apropiere, unde a fost abordată de Lilliock. El i-a spus copilului că o va conduce acolo unde vrea imediat ce va închide magazinul pentru noapte, au spus autoritățile.

În videoclipul de supraveghere văzut de agenții de poliție, copilul a fost văzută vorbind timp de peste 20 de minute cu individul de 43 de ani.

Poliția a spus că Lilliock a condus-o pe fată la casa lui, unde a intrat și a lăsat-o în mașină timp de cinci minute, înainte ca fetița să fie atinsă de bărbat.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Victima a spus poliției că Lilliock a atins-o pe picior, precum și în zona stomacului sub cămașă, înainte ca ea să-i ceară să o ducă la casa unui prieten din Latrobe”, au spus autoritățile.

La întrebarea autorităților, Lilliock a recunoscut că i-a oferit fetei o plimbare și a negat că a atins-o, a declarat procurorul districtual.

Lui Lilliock i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune și el se află în prezent la închisoarea Westmoreland County.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si