O fetiță a fost abuzată sexual într-un apartament, iar incidentul a ieșit la iveală după ce un vecin a văzut fapta oribilă pe geam. Șocat, martorul a sunat la 112, iar polițiștii au bătut la ușa celui care ar fi fost bănuit de agresiune.

Citeste si: Un polițist din Alba Iulia a fost arestat. Agentul și-ar fi abuzat copilul de 5 ani

Bărbatul acuzat de viol a fost arestat. Blocurile în care agresorul și martorul locuiesc sunt foarte propiate, ceea ce i-a permis să observe pe geam.

Citeste si: VIDEO- Buzău: Un bărbat de 37 de ani a fost reţinut, fiind suspectat de agresarea sexuală a nepoatelor sale, de 9 şi 11 ani

Vecinul a văzut incidentul pe fereastră

Bărbatul a ieșit la fereastră pentru că nu putea să doarmă, iar privirea i-a căzut brusc pe lumina din apartamentul vecin, unde a văzut scenele înfiorătoare.
Proprietarul, un individ de 44 de ani,a fost găsit dezbrăcat lângă fata pe care tocmai o violase.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Percheziții de amploare în București și Călărași, într-un dosar de șantaj și violare de domiciliu

Minora de 12 ani venise în vizită la prietena ei mai mică, de 8 ani, fetița agresorului, apoi a înnoptat la ea.

“Orice forma de abuz lasă o amprentă importantă asupra personalitații/de exemplu, eu nu sunt bună, ce am făcut eu de am greșit, apare sentimentul de vinovăție și, mai ales, de rușine.

În plan emoțional, clar, sunt repercusiuni în relația cu ceilalți și cu sine.”, spune Florentina Enache, psiholog.

O minoră din Bacău a fost violată

Un alt caz asemănător s-a întâmplat pe 15 februarie, atunci când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat percheziții domiciliare la trei persoane, bănuite de trafic de minori, viol și tâlhărie.

Citeste si: Copilă de 13 ani, violată și obligată să se prostitueze

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit că trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, ar fi racolat o minoră în cursul anului 2021, cu care a întreținut relații sexuale prin constrângere.
Ulterior, tânăra a fost obligată să întrețină relații intime și cu alte persoane din oraș, contra unor sume de bani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si