Copilă de nici 4 anișori trăiește aceste orori încă din anul 2019, pe vremea când era doar un bebeluș. În luna decembrie 2019, unchiul și mătușa au fost săltați de polițiști. După trei ani de la arestare, cei doi au fost condamnați la 3 ani și șase luni, respectiv 2 ani și trei luni de închisoare, într-o procedură prescurtată pentru care pedeapsa a fost redusă cu o treime. 

Scene de coșmar trăite de o fetiță de doar 3 ani și jumătate

În momentul în care oamenii legii au ajuns în casa ororilor, copila era atât de terifiată încât s-a ascuns sub pat. Fata pur și simplu tremura de frică. Pe corpul copilei, carabinierii au identificat mușcături și vânătăi de diferite culori, semn că fusese victima unor bătăi repetate.

Citește și: VIDEO- O fetiță de un an are corneea arsă după ce a fost expusă la o lampă UV la un spital din Capitală

Unchiul și soția lui au încercat să se justifice ceea ce se întâmplat cu o serie de minciuni, notează jurnaliștii  Leggo. Ceoi doi le-ar fi spus polițiștilor că au găsit-o pe copilă abandonată în fața porții casei lor, lăsată de o rudă, cu doar câteva zile înainte de sosirea carabinierilor. În realitate, copila le fusese încredințată de tatăl ei vitreg, cu luni în urmă, după ce mama fetiței fusese condamnată și trimisă la închisoare.

Calvarul copilei: era înfometată de unchi, lăsată fără mâncare și obligată să-și privească verii în timp ce mâncau

Din acel moment, pentru fetița de aproape 4 ani a început o adevărată tortură. Drept răzbunare că nu primiseră niciun ban pentru întreținerea ei, unchiul și soția lui au început să o maltrateze: au tuns-o la zero, au bătut-o și au ținut-o în condiții de igienă precare. O înfometau și, de multe ori, micuța era nevoită să-și privească verii mâncând. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Noi informații despre românii din autocarul răsturnat în Italia

Luni, 16 ianuarie 2022, unchiul și mătușa fetiței au fost condamnați la 3 ani și șase luni, respectiv 2 ani și trei luni de închisoare, într-o procedură prescurtată pentru care pedeapsa a fost redusă cu o treime. Pentru ambii, procurorul Davide Ercolani ceruse o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

Citește și: Descoperire șocantă în Italia! Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în lacul de lângă restaurantul la care lucra


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si