Micuța a fost poreclită Chucky, iar despre sindromul de care suferă se crede că ar afecta doar 100 de persoane din întreaga lume.

Printre cei care au fost diagnosticați cu acest sindrom se numără și renumitul fizician Albert Einstein. „Atrage atenția tuturor din cauza părului și toată lumea întreabă ce este în neregulă cu părul ei, însă Wynter nu s-a supărat niciodată”, spune mama fetiței, care speră că efectele sindromului vor fi mai puțin vizbile odată cu vârsta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sindromul părului de nepieptănat este unul rar întâlnit, iar la baza lui se află o mutație genetică. Se manifestă prin schimbarea texturii părului în intervalul de vârstă 3 luni – 12 ani, dar se poate prelungi și la vârstă adultă. Acesta crește anormal în zona scalpului (efectul de vârtej) și devine lucios, creț și uscat, cu o culoare deschisă, de la blond la argintiu. Capătă, de asemenea, un aspect ciufulit, ceea ce îl face greu de periat sau pieptănat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si