Close sidebar
Close sidebar

O fetita de 8 ani a murit dupa ce a baut apa clocotita cu paiul

O fetita de 8 ani a murit la cateva luni dupa ce a baut apa clocotita cu paiul din cauza ranilor. I-a spus iubitului mamei sale ca nu poate sa respire, apoi dupa cateva minute si-a pierdut constienta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ki'ari Pope a fost provocata de o verisoara sa bea apa clocotita, in martie. Din aceasta cauza, fata a suferit o traheotomie, care a lasat-o surda si cu probleme respiratorii.

Micuta a murit duminica dupa ce s-a plans ca nu mai poate respira. Parintii au dus-o de urgenta la spital, dar medicii nu au mai avut ce sa ii faca.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a investiga incidentul din martie.

"Pierderea acestui copil este de-a dreptul devastatoare. Condoleante tuturor celor care au iubit-o", a spus decretarul Departamentului, Mike Carroll, potrivit Daily Mail.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI