O femeie pretinde că este Cherri Mahan, copila pierdută cu mult timp în urmă în Pennsylvania, informează presa americană.

Fetița avea 8 ani când a dispărut după ce a fost lăsată cu autobuzul școlar în februarie 1985 și nu a mai fost văzută sau auzită de atunci.

Citește și: Cutremurător! Ultimele cuvinte ale Patriziei, înainte de a fi luată de ape

Poliția de stat din Pennsylvania investighează afirmațiile femeii neidentificate conform cărora ea ar fi chiar micuța Mahan, dispărută fără urmă din fața casei ei din Winfield Township, districtul Butler, în urmă cu aproape patru decenii.

Femeia a revendicat identitatea lui Cherrie într-o postare pentru un grup de Facebook „Memories of Cherrie Mahan” luna trecută, iar mesajul a fost semnalat poliției de stat, a raportat presa locală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama lui Cherrie nu crede că fiica ei mai trăiește

Mama lui Cherrie, Janice McKinney, nu crede că femeia care pretinde că este fiica ei acum în vârstă de 46 de ani este de fapt Cherrie, potrivit publicației locale de știri.

"Am impresia că femeia chiar a crezut în mintea ei că este Cherrie”, a spus McKinney pentru Eagle.

„Dar nu semăna deloc cu Cherrie”, a completat mama fetiței, conform NY Post.

Mama lui Cherrie nu crede că fiica ei mai trăiește

Mama lui Cherrie nu crede că fiica ei mai trăiește

[Sursa foto: Twitter]

Cum a dispărut micuța de 8 ani în urmă cu 40 de ani

Cherrie a fost văzută ultima dată coborând din autobuz la stația din partea de jos a aleii, imediat după ora locală 16, pe data de 22 februarie 1985.

O dubă Dodge albastră din 1976 cu pictura murală a unui schior pe un munte a fost văzută în apropiere și ar fi putut fi implicată în dispariția ei, au spus anchetatorii.

Din nefericire, femeia de aproape 50 de ani este a patra femeie care pretinde că este Cherrie în anii de când fata a dispărut. Un premiu de 5.000 de dolari a fost oferit oricui furnizează informații care duc la Cherrie sau la arestarea unei persoane implicate în răpire.

Mama cu inima zdrobită a spus că este obișnuită să vadă teorii despre Cherrie în preajma aniversării dispariției fiicei sale, în februarie, sau a zilei ei de naștere, în august, dar această postare, în mai, a fost neașteptată.

„În februarie și august, mă aștept la nebunie. Acest lucru m-a lovit diferit”, a spus ea publicației locale. "Nici nu am văzut mesajul. M-a sunat cineva și mi-a spus despre asta.” 

Rămâne de văzut dacă testele de ADN vor confirma afirmațiile femeii necunoscute cu privire la identitatea sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si