„Fiica mea, în vârstă de 8 ani, deține o casă de 405.000 euro- oamenilor nu le vine să creadă, sunt doar invidioși”, spune australianul Cam McLellan.

Tânăra a reușit să urce treptele proprietății sale "după ce a făcut sacrificii”. Cel puțin asta spun părinții fetiței.

Citește și: VIDEO- Kate Middleton, videoclipul care sporește misterul. Prințesa a fost surprinsă în public prima dată după operație

Ruby McLellan, în vârstă de opt ani

Ruby McLellan are doar opt ani

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Casă cumpărată de trei copii

Ruby McLellan, în vârstă de opt ani, și-a cumpărat o casă împreună cu cei doi frați ai săi- dar cum a economisit pentru proprietate?

Se pare că cei trei au decis să nu-și cheltuiască banii de buzunar pe jucării, gadget-uri și dispozitive IT, ci au ales să economisească 4.000 de euro pentru un depozit bancar plătit ca avans pentru achiziția imobiliară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Așa au pus bazele investiției în urmă cu doi ani. Au reușit să dețină o casă cu patru dormitoare a cărei valoare a crescut între timp. 

Planurile actuale ale familieie este să mai cumpere o casă pe numele celor trei mici proprietari.

Mulți internauți i-au judecat aspru pe părinţii fetei, acuzându-i de exploatare și de faptul că le-au alterat copilăria. 

Cam McLellan, tatăl lui Ruby și al fraților ei Angus, 14 și Lucy 13, nu este deranjat de criticile pe care le-a primit. El spune că ar dori ca oamenii să reflecte asupra propriilor nesiguranțe înainte de a le proiecta asupra altora, scrie Mirror.co.uk.

Independență financiară prin deținerea de proprietăți

Cam și soția sa Felicity și-au dorit să fie „liberi din punct de vedere financiar”, așa că și-au cumpărat prima casă la vârsta de 20 de ani.

Datorită investiției lor în proprietate, ei nu au fost nevoiți să lucreze prea mult în ultimii 15 ani.

Cam a recunoscut că trebuie să lucreze doar câteva ore la fiecare două zile. De asemenea, își permite să plece în concediile de vară împreună cu copiii săi.

Tatăl îi învață pe copii secretele afacerilor imobiliare

Tatăl îi învață pe copii secretele afacerilor imobiliare

[Sursa foto: Mirror]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si