Orice emotie poate declansa convuslii fetitei, chiar si un ras mai puternic, lucru care ii poate fi fatal. Joaca cu prietenii, o petrecere sau chiar si o zi la piscina i-au provocat crize in trecut. Acum insa, noul ei prieten, Elmo, ar putea sa ii salveze viata. Se pare ca patrupedul simte cand urmeaza sa aiba o criza epileptica, relateaza Daily Mail.

Millie primeste un tratament special pentru ca sufera de o forma unica de epilespie, iar medicamentele nu ii opresc crizele.

Ea a incercat 12 tipuri diferite de medicamente in ultimii cinci ani, insa simptomele sunt aceleasi.

Parintii fetitei povestesc ca Millie se afla la piscina, iar Elmo a scos-o din apa chiar inainte sa aiba o criza epileptica. Totodata, atunci cand au loc astfel de crize, cainele apare imediat langa ea si o linge pe fata, incecand sa o readuca in simtiri, eliminand totodata excesul de saliva, care ii previne sufocarea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nu este pentru prima data cand Elmo a simtit o criza. Fetita dormea, cand, dintr-o data, cainele s-a urcat pe ea si a inceput sa o linga pe fata.

In clipa urmatoare, Millie a avut o convulsie.

Acum, familia vrea sa gaseasca un antrenor care sa ii „ascuteasca” simturile lui Elmo, pentru a o putea ajuta pe fetita si mai mult in viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si