O fetiță nevinovată, în vârstă de numai 2 ani, a fost ucisă cu bestialitate de tatăl ei vitreg. Bărbatul a bătut-o pe micuță până când aceasta a rămas fără suflare. 

Numărul de răni de pe corpul fetiței este unul record, nici mai mult, nici mai puțin de 101 răni! Loviturile multiple au fost asemănate cu impactul fatal al unei mașini care se deplasează cu viteză.

Citește și: Informații halucinante ies la iveală, în cazul uciderii copilei de 12 ani din Germania. Ce făceau criminalele fetei la o zi după fapta oribilă?

101 răni au numărat medicii pe trupul micuței

Nicio parte a corpului copilei nu era lipsită de vânătăi. Fata a murit la 4 zile distanță de la atacul care a șocat mulți oameni. Totul a avut loc în locuința familiei micuței, din Țara Galilor. 

Tatăl vitreg are 31 de ani și, în loc să sune la ambulanță, a filmat-o pe micuță în timp ce agoniza, timp de 22 de secunde, potrivit  The Sun.

Citește și: Tânăra care susține că este fetița dispărută în urmă cu 16 ani a primit o veste devastatoare de la medicii care i-au analizat ADN-ul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul a spus că animalul de companie al familiei, un cățel, ar fi împins-o pe Lola pe scări, în timp ce mama ei dormea.

Potrivit legiștilor, cele 101 răni „grave și extinse, nu pot fi explicate printr-o cădere pe scări”.

Abuzul fizic este cauza cea mai probabilă. O cădere de scări nu explică rănile catastrofale și extinse ale capului cu sângerări la ambii ochi”, a declarat medicul pediatru Deborah Stalker.

Citește și: O fată de 12 ani, înjunghiată mortal în pădure de două tinere de aceeași vârstă

Unele lovituri păreau a fi cauzate de lovituri de armă

Lola ar fi avut răni la spate și la picioare care păreau să fi fost cauzate de „trei sau patru lovituri de armă”.

„O hemoragie subdurală extinsă este, de obicei, rezultatul unei coliziuni rutiere cu viteză mare în care un copil este aruncat din coliziune sau o cădere de la o înălțime mare, cum ar fi o cădere de la un balcon sau de la fereastra dormitorului de mai mult de 3 metri. Rănile foarte grave și extinse ale Lolei nu se explică printr-o cădere pe scări. Cea mai probabilă cauză, după părerea mea, este vătămarea neaccidentală, vătămarea cauzată intenționat sau abuzul fizic – cei trei termeni sunt sinonimi”, a mai spus specialistul.

Citește și: „Nimic nu poate înlătura durerea”. Un tată și copilașii lui și-au găsit sfârșitul împreună, după un accident teribil de mașină

Bărbatul neagă crima

Bevan este acuzat de moartea copilei, care a avut loc în luna iulie a anului 2020, în casa familiei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mama fetiței le-a spus oamenilor legii că dormea atunci când fiica ei a fost agresată într-un mod brutal, depășind orice imaginație. Ea consideră că soțul ei e nevinovat și că nu i-ar face vreun rău fiicei lor.

Citește și: Râuri de lacrimi, după ce o femeie, însărcinată în luna a treia, a decedat în SJU Suceava. Ea suferea de cancer cu multiple metastaze, cauzat de ruperea unei alunițe

Procesul continuă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si