”Caz nemaiîntâlnit în România! O fetiță de trei ani din Constanța a ajuns la spital drogată. În urma analizelor de sânge, micuța a ieșit pozitivă la cannabis, așa că medicii au anunțat poliția. Mama le-a declarat anchetatorilor că micuța ar fi participat la o petrecere, iar acolo ar fi consumat o prăjitură. Polițiștii merg pe varianta că fetița să fi fumat pasiv după ce ar fi stat lângă consumator de cannabis”, a spus Christian Sabbagh.

Medicii de la Spitalul Județean Constanța au devenit suspicioși atunci când fetița a ajuns la urgențe cu stări de rău și agitație, în plus ochii îi străluceau într-un mod nefiresc. În urma efectuării testelor toxicologice, copilul a ieșit pozitiv la substanțe interzise, a primit tratament de specialitate și a fost atent monitorizat mai bine de douăzeci și patru de ore.

La fața locului au ajuns inclusiv ofițeri de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța care au audiat-o pe mama copilului, a fost sesizată și DGASPC. Din discuțiile purtate cu mama a reieșit că a participat împreună cu minora la o festivitate ocazionată de deschidere a unui salon de înfrumusețare, unde minora a servit o prăjitură. Sunt slabe șansele ca prăjiturile să fi fost contaminate cu droguri, însă anchetatorii nu exclud nicio ipoteză.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

O altă variantă luată în calcul este că fetița ar fi fost prezentă într-un mediu în care s-a consumat cannabis, iar astfel ar fi fumat pasiv.

Mama fetei ar fi fost testată pentru consum de stupefiante însă rezultatul a fost negative. Femeia ar fi cetățean olandez și ar lucra ca navigator pentru o companie din Țările de Jos, iar tatăl este român.

Specialiștii spun că incidentul este extrem de grav.

Consumul de stupefiante de la vârste fragede poate avea efecte dăunătoare pe termen scurt și lung, iar în unele cazuri poate duce și la deces.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si