Cea mică era acasă împreună cu părinții ei când a căzut de la etajul doi al blocului, direct pe cimentul din stradă. Deoarece starea de sănătate a fetiței este gravă, aceasta a fost transportată la un spital din București.

Familia a alarmat autoritățile, prin apel la numărul de urgență 112, aproape de ora prânzului. Mama fetiței pregătea masa pentru fratele mai mare al acesteia. Minora în vârstă de 2 ani ar fi rămas singură în sufragerie pentru o perioadă scurtă de timp.

În această încăpere geamul era deschis. Micuța a căzut de la etajul doi pe caldarâm, în fața imobilului.

Citeste si: Alarmă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara

Minora ar fi rămas nesupravegheată timp de câteva minute

Părinții au sărit îngroziți când au auzit bubuitura și au strigat după ajutor. Un echipaj Smurd a fost primul la fața locului și a preluat victima. Era politraumatizată și semiconștientă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Minora a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie din Pitești unde medicii au evaluat-o și au cerut un loc pentru ea la un spital din Capitală. 

,,În dimineaţa zilei de 23 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o fetiţă de 2 ani, ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc din Mioveni(...) Poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, fiind întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal", au declarat reprezentanţii IPJ Argeş.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs incidentul. Părinții fetiței urmează să fie audiați. Familia este în stare de șoc.  

Citeste si: Un preot de 46 de ani și soția sa au murit de coronavirus. Doi copii au rămas orfani: "Mama, nu ai vrut să-l lași singur pe tati în ceruri"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si