Close sidebar
Close sidebar

O fetiță de doi ani a fost găsită moartă în zăpadă după ce a stat toată noaptea afară! Ce făcea mama sa în acest timp

Trupul Sofiei Van Schoick a fost găsit în grădina casei ei din Newport, New Hampshire, SUA. Micuța a ieșit afară și a rămas în gradină toată noaptea, la -9 grade.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un vecin a făcut descoperirea șocantă. Fetița abia se mutase în cartier, alături de mama ei gravidă și de fratele ei geamăn, Camden. Femeia se învinovățește pentru moartea copilului ei, potrivit mirror.co.uk.

Bunicul Sofiei a povestit că micuța era foarte independentă și că a ajuns în grădină, cel mai probabil, când toată lumea dormea. Un vecin a declarat pentru autorități că la un moment dat a auzit un copil plângând, dar nevăzând nimic pe geam din cauza furtunii de zăpadă, s-a culcat la loc.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Deși un echipaj de ambulanță s-a deplasat la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru copilă. Medicii au stabilit că Sofia a murit de hipotermie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI