Close sidebar
Close sidebar

O fetita de numai 8 luni a fost salvata dintr-un incendiu de cainele familiei. Animalul s-a asezat deasupra ei si a refuzat sa se miste, desi flacarile l-au nimicit. Povestea emotionanta a lui Polo

Povestea unui caine care a salvat viata unei fetite de cateva luni din casa cuprinsa de flacari a emotionat o lume intreaga.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Fetita de 8 luni din Baltimore, SUA, se afla in casa atunci cand mama ei, Erika, a iesit afara pentru cateva minute. Atunci cand s-a intors, casa era in flacari.

„Auzeam doar cum plange, nu puteam ajunge la ea. Am incercat din rasputeri. Si vecinii au incercat, insa n-am reusit”, povesteste femeia, potrivit Daily Mail .Femeia s-a ales cu numeroase rani pe fata si corp incercand sa intre in casa sa isi ia fetita.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In cele din urma, pompierii au reusit sa ajunga la fetita, care era in camera ei. Cand au intrat, au ramas socati. Cainele familiei, Polo, s-a pus peste fetita, ca sa o protejeze. Pomperii au spus ca animalul nici macar nu a iesit din casa. Pentru ca s-a asezat deasupra ei, fetita are arsuri pe 20% din corp, insa, din pacate, starea ei este in contunuare critica. Polo insa nu a supravietuit incendiului.

„Polo a stat cu ea in tot acest timp in camera ei. A fost primul meu copil si l-am pierdut (pe Polo- n.r). Ma rog doar sa nu imi pierd si fetita. Este tot ce am. Totul s-a intamplat atat de repede. Nu inteleg”, povesteste mama copilei.

Femeia a lansat o pagina de strangere de donatii pentru a plati tratamentul bebelusului.

In doar 9 ore, a reusit sa stranga 9 mii de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI