Un șofer de 29 de ani, din Galați, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe un trotuar, unde se afla și fetița de trei ani care se plimba cu trotineta. Accidentul s-a întâmplat pe strada Ionel Fernic.

Citeste si: Accident cu final tragic în Galați: O femeie a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un TIR

„În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați pentru investigații medicale de specialitate”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul nu consumase alcool, dar s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Un alt accident tragic în Galați. O femeie a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un TIR

O femeie în vârstă de 44 de ani din Galați a murit în urma unui accident petrecut pe DJ251 între localitățile Smârdan și Schela din județul Galați, după ce a intrat cu mașina într-un TIR.

Citeste si: O copilă de 9 ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovită de o bicicletă

„  Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 44 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul DJ251, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul 

opus de mers și a intrat în coliziune cu un tir, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 31 ani, din județul Neamț  ”, se arată în comunicatul Poliției.

Femeia a murit pe loc

Din nefericire, în urma impactului devastator, conducătoarea auto a decedat pe loc. Bărbatul de 31 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si:  Bucăți din parapetul DN7 au ajuns pe calea ferată de pe Valea Oltului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si