O fetiță care avea doar patru ani când a dispărut a fost găsită în siguranță și s-a reunit cu tatăl ei la doi ani după ce a dispărut, informează presa americană.

Citește și: David și Radu, cei doi frați din Argeș dați dispăruți, fugiseră de acasă pentru că erau bătuți: „Niște copii chinuiți”/ Unde au fost găsiți cei doi copii?

Majesty Williams a fost răpită din casa tatălui ei din Smyrna, Georgia, în anul 2021- dar a fost în cele din urmă găsită.

Norocul fetiței a fost acela că răpitoarea era chiar mama ei, care nu i-a vrut niciodată răul. 

Majesty Williams

Majesty Williams, la patru ani

Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție din Smyrna și al Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploați, copila a fost găsită pe 15 iulie în Mexic.

Mama fetiței și iubitul ei mexican, arestați

Autoritățile spun că mama fetei, Andrea McCord, și iubitul ei Custodio Guerra au fost urmăriți în San Luis Potosi, Mexic, unde copilul locuia cu ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ambii adulți au fost arestați în baza mandatelor de ingerință interstatală în custodia copiilor și au fost extrădați în SUA, unde vor apărea în fața unui judecător.

La o zi după ce Majesty a fost găsită, ea a fost readusă împreună cu tatăl ei, James Williams, pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, Georgia.

Tatăl lui Majesty Williams, la momentul regăsirii 

„Sunt incredibil de recunoscător și bucuros că mă reîntâlnesc cu fiica mea”, a spus el despre întâlnirea cu fiica lui de șase ani.

„Vreau să mulțumesc Departamentului de Poliție din Smyrna, Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați (NCMEC) și ofițerilor din SUA pentru tot ceea ce au făcut pentru a găsi Majesty.

„Cuvintele nu pot exprima cât de fericit sunt că o am pe fiica mea înapoi acasă. Majesty se descurcă bine și cer cu amabilitate mass-media să ne ofere discreție și liniște în acest moment”- a mai spus tatăl.

Williams susține că fetița a dispărut din casă pe data de 1 aprilie 2021, în timp ce el lucra în curte.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

Cum a fost găsită fetița dispărută

Angeline Hartmann, director de comunicații la Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați, a explicat că imaginile video cu fetița au ajutat la identificarea locației în care era ascunsă.

„Am împărtășit videoclipuri cu Majesty din vremea în care era acasă și asta i-a ajutat pe cei care le-au văzut să facă legătura cu acest copil dulce și să ne spună unde se află.

Oamenii din toată țara au vrut să-l ajute pe tatăl ei. Suntem încântați că Majesty s-a întors acasă în siguranță”, a mai spus oficialul american.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si