Tragedia a avut loc în Iași la Liceul Special “Moldova” din Târgu Frumos. În urma căzăturii, copila de numai 6 ani a suferit mai multe traumatisme și răni grave și a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Oamenii legii au declarat că se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă pentru pedagogul care ar fi trebuit să o supravegheze pe fetiță.

Citeste si: Primul pacient care a beneficiat de heliportul Spitalului Universitar! VIDEO

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Patru sfaturi pentru a avea grija de masina ta! Daca vei tine cont de acestea viata automobilului tau se poate dubla!

Citeste si: Buzău: Un tânăr cu afecţiuni psihice a plecat din Secţia Ojasca a Spitalului de neuropsihiatrie Sapoca, unde era internat; el e cunoscut cu comportament agresiv

„S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a afla cauzele decesului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

„S-a dispus cercetarea disciplinară a pedagogului care a fost ieri de serviciu și a directorului unității de învățământ.

Fiind o cercetare în curs, la acest moment nu pot să vă dau date certe”, a precizat și purtătorul de cuvânt al ISJ Iași.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si